fbpx

Foto: Katriina Mäkinen

Branschackreditering

Ansök om ackreditering till Tempo Dokumentärfestival 4-10 mars 2019!

Sveriges största festival för dokumentära uttryck och den viktigaste mötesplatsen för svensk dokumentärbransch har öppet för ansökan om ackreditering! Vill du ta del av hela festivalens program och möta våra internationella gäster? Med din ackreditering får du tillgång till hela Tempos program 4 – 10 mars 2019. Fyll i följande formulär och följ instruktionerna i svarsmailet.

Pris:
Ordinarie pris 700 kronor ex 25% moms (deadline 24 februari)
Sen ackreditering 800 kronor ex 25% moms (deadline 3 mars)

Du kan hämta ut din ackreditering i vårt press- och gästcenter under hela festivalen. Uthämtning av ackreditering sker i press/ackrediteringsdisken som under festivalen 4–10 mars finns på Hotell Scandic Malmen, Götgatan 49–51 (T-bana: Medborgarplatsen).

Öppettider för disken under festivalveckan är:
måndag 12.00- 15.00
tisdag – lördag 11.00 -18.00
söndag 11.00-14.00.

Detta ingår i din ackreditering:
Film och radio
Som ackrediterad har du tillträde till alla visningar, uppspelningar och work in progress i mån av plats samt möjlighet att hämta ut biljetter i gästdisken kl 11-14 samma dag som visningen sker. Ett begränsat antal biljetter per visning finns reserverade för branschackrediterade. (OBS! Gäller ej invigningsgalan eller filmfrukost där separat inbjudan eller biljett krävs).

Industry screenings
Varje dag hålls visningar exklusivt för bransch på Victoria salong 5. Se separat schema inom kort.

Events och seminarier
Du har som ackrediterad tillträde till alla seminarier, masterclasses och events i mån av plats.

Bransch- och gästcenter
På festivalens center för bransch, gäster och press hämtar du din ackreditering och får svar på dina frågor om festivalen.

Videoteket
De flesta av festivalens filmer går att se i vårt videotek i bransch- och presscentret på Scandic Malmen, Götgatan 49-51 (T-bana Medborgarplatsen). Ta med egen dator.

Branschmingel
Som ackrediterad får du inbjudan till alla branschmingel på Debaser Strand/Bar Brooklyn. Kom och träffa kollegor och nätverka med branschen.

Prisutdelning
Som ackrediterad får du även inträde till prisutdelningen till vilken ett visst antal biljetter reserveras. För dessa gäller först till kvarn och hämtas ut i pressdisken. Utöver dessa gäller inträde i mån av plats.

Förmåner
Som ackrediterad får du även förmåner hos våra samarbetspartners. Mer info följer närmare festival.

Ansök här:

Tempo på Instagram

Läs mer!