Välkommen att anmäla din film till Tempos tävlingar!

Anmälan till Tempos tävlingar Tempo Documentary Award och Tempo Short Award är nu öppen! Välkommen att ansöka nedan. Deadline för bägge tävlingar är 13 november.

Tempo Documentary Award är filmpriset för dokumentärer över 50 min. Priset presenteras i samarbete med Svenska Filminstitutet och Influence Film Club och prissumman på 75 000 kronor går till filmens regissör(er). Här samlar vi det mest intressanta på den svenska dokumentärscenen just nu. Anmäl din film senast 13 november!

Anmälan!
Regler!

Tempo Short Award är vårt pris för kortfilm (max 30 min). Prissumma på 25 000 kronor delas ut i samarbete med Svenska Filminstitutet och Filmregion Stockholm-Mälardalen. Vi uppmuntrar här till spännande form och innovation och vill se filmer som på bästa sätt berättar starka historier i det korta formatet. Deadline 13 november.

Anmälan!
Regler!

Öppen är också anmälan till Tempos talangpris New Doc. Priset är på 40 000 kronor och tilldelas en ny lovande regissör. Priset har ingen åldersgräns eller längdkrav.

New Doc delas ut i samarbete med Filmbasen/Film Stockholm, FilmCloud/Kultur i Väst, Film i Dalarna, Film i Öst, Filmpool Jämtland, Filmpool Nord och Kultur i Halland – Film. Deadline 13 november.

Anmälan!
Regler!

För frågor kontakta:
Christina Höglund (Redaktör Tempo Documentary Award)
Daniella Mir (Redaktör Tempo Short Award och New Doc)

Leave a Reply