Välkommen på sommarbio!

Tempo Dokumentärfestival ger sig ut på turné i Stockholm och Stockholms skärgård! Under sommaren kan du se dokumentärfilm på inte mindre än 6 platser runt om i länet! I juli och augusti förgylls ölivet på Möja, Finnhamn och Nämdö när Tempo under tre kväll gästspelar med filmen Dancer (Steve Cantor) om balettens bad boy Sergei Polunin.

14 juli – Sliphuset Finnhamn, fri entré!
21 juli – Möja Bio
11 augusti – Nämndö Bygdegård, fri entré!

Självklart visar vi även film på fastlandet! Tempo är tillbaka på Spång IP i Tensta som en del av Järva Filmfestival. Vi prövar även ny mark genom ett unikt samarbete med Finlandsinstitutet när vi för första gången visar film på deras fantastiska innergård. Avrunda sommaren med en filmupplevelse utöver det vanliga då Finlands hårdaste punkband The Punk Syndrome (Jani-Petteri Passi, Jukka Kärkkäinen) väcker liv i Östermalm! Emellan utomhusvisningarna passar vi på att visa kortfilmer med danstema på aktivitetshuset Albys Hjärta.

7 augusti – Järva Filmfestival, Spång IP Tensta, fri entré!
23 augusti – Albys Hjärta (Albyvägen 7, Norsborg) fri entré
1 september – Finlandsinstitutet (Snickarbacken 2), fri entré!

Leave a Reply