Rekordintresse för Longinotto!

Ingen har väl missat att Kim Longinotto besöker Tempo och sprider sin stjärnglans över festivalen! Intresset för hennes master class har vart rekordhögt och nu börjar även biljetterna till visningen av hennes senaste film Salma ta slut. Missa inte denna unika chans att träffa en av dokumentärvärldens giganter och se hennes fascinerande porträtt av poeten Salma.

Boka biljetter här!

Om filmen:
Salma är en känd tamilsk poet och ett offer för sko­ningslös fundamentalism. När hon var 13 år låstes hon in av sin familj och tvingades in i ett arrangerat äkten­skap. Under sin 25­åriga fångenskap lyckades Salma finna tröst genom ord och fantasi. Poesin hon skrev smugglades ut och gjorde henne känd i världen utanför, en värld hon själv inte längre kände till. Hyllade regissören Kim Longinotto följer Salma då hon kämpar för att göra upp med sitt smärtsamma förflutna.

Leave a Reply