fbpx

Karin och kuratorn

När Karins make dör söker hon upp en kurator för att få hjälp med en del praktiska saker men också för att återfinna sig själv. Karin har varit hemmafru de senaste åren och nu står hon inför en identitetskris. Hennes make var präst och mycket omtyckt i bygden. Kanske är det Karins tur att ta hans plats? Även om det kan innebära att hon måste visa upp sidor av sig själv som hon tidigare gömt bakom prästfrudräkten.

(visas tillsammans med Jag vill se, On Top of Your Gaze och Räknar dagar, räknar år i TSA block 1) 

 

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!