fbpx

Foto: Katriina Mäkinen

Branschackreditering

Ansök om ackreditering till Tempo Dokumentärfestival 2 – 8 mars 2020!

Sveriges största festival för dokumentära uttryck och den viktigaste mötesplatsen för svensk dokumentärbransch har öppet för ansökan om ackreditering! Vill du ta del av hela festivalens program och möta våra internationella gäster? Med din ackreditering får du tillgång till hela Tempos program 2 – 8 mars 2020 (observera att till invigning och prisutdelning krävs separat inbjudan). Fyll i följande formulär och följ instruktionerna i svarsmailet.

Pris:
Ordinarie pris 750 kronor ex 25% moms (deadline 31 januari)
Sen ackreditering 850 kronor ex 25% moms (deadline 1 mars)

Du kan hämta ut din ackreditering i vårt press- och gästcenter under hela festivalen. Uthämtning av ackreditering sker i press/ackrediteringsdisken som under festivalen finns på Hotell Scandic Malmen, Götgatan 49–51 (T-bana: Medborgarplatsen).

Öppettider för disken under festivalveckan är:
måndag 12.00 – 15.00
tisdag – lördag 11.00 – 18.00
söndag 11.00 – 14.00

Detta ingår i din ackreditering:
Film och radio
Som ackrediterad har du tillträde till alla visningar, uppspelningar och work in progress i mån av plats samt möjlighet att hämta ut biljetter i gästdisken kl 11-14 samma dag som visningen sker. Ett begränsat antal biljetter per visning finns reserverade för branschackrediterade. (OBS! Gäller ej invigningsgalan, filmfrukost, visningarna inom sektionen Reality Bites eller visningar där separat inbjudan eller biljett krävs).

Industry screenings
Varje dag hålls visningar exklusivt för bransch på Victoria salong 5. Se separat schema inom kort.

Events och seminarier
Du har som ackrediterad tillträde till alla seminarier, masterclasses och events i mån av plats.

Bransch- och gästcenter
På festivalens center för bransch, gäster och press hämtar du din ackreditering och får svar på dina frågor om festivalen.

Branschmingel
Som ackrediterad får du inbjudan till alla branschmingel på Debaser Strand/Bar Brooklyn. Kom och träffa kollegor och nätverka med branschen.

Prisutdelning
Som ackrediterad får du även inträde till prisutdelningen till vilken ett visst antal biljetter reserveras. För dessa gäller först till kvarn och hämtas ut i pressdisken. Utöver dessa gäller inträde i mån av plats.

Förmåner
Som ackrediterad får du även förmåner hos våra samarbetspartners:

SCANDIC MALMEN
– Mot uppvisande av medlemskort erhåller du 20% rabatt på lunchen.

IMPERIET/Skrapan
– Festivalpriser i baren, visa ditt medlemskort.

FECA/Mariatorget, Torkel Knutssonsgatan
– 15% på all mat vid uppvisande av medlemskort.

Ansök här:

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram! Edit

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus Edit

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo! Edit

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!

Tempo på Instagram

Läs mer!